לחמים מומלצים שאינם מכילים שמרים ואבקת אפיה.
לחם ללא חיטה וללא שמרים מכיל גלוטן
דר מרק שיפון 100%. מופחת גלוטן.
לחם שאור "נדיר" : לאתר החברה – לחצו כאן :
– שיפון חמניות (90%שיפון, 10% כוסמין, גרעיני חמנייה) מופחת גלוטן (מתאים לסוכרתיים).
– שיפון קימל חמניות (90%שיפון, 10% כוסמין, קימל, גרעיני חמנייה) מופחת גלוטן.
– לחם כוסמין 100% מופחת גלוטן.
עידן הנבט :
– כוסמין מונבט פיתות \ לחם.
– פיתות כוסמין מונבט טעימות לחימום בייתי (מתאים לסוכרתיים).
– לחם כוסמין מונבט לחימום ביתי (מתאים לסוכרתיים).
לחם ללא א.אפיה מכיל גלוטן:
מחמצת שאור או שיפון:
מכיל חיטה, מכיל גלוטן קיימים סוגים רבים, צריך לוודא שמתאים למגבלות (מתאים לסוכרתיים).
ניתן למצוא מגוון בכל בתי הטבע ורשת לחם ארז בה רוב הלחמים עשויים ממחמצת.
בצק פילו – בורקס טורקי או כל מוצר בצק פילו.
קמח לא תופח: לשימוש באפיה פשטידה וכו...
לחם ללא שמרים ללא א.אפיה שילוב שני הנ"ל
– דר מרק שיפון \ כוסמין. מופחת גלוטן.
– לחם הארץ 100% שיפון.
– אדמה לחם שיפון.
גלוטן: הוא חלבון דגנים נמצא בדגנים הבאים: חיטה, שעורה, שיפון, ש.שועל, כוסמין.
כוסמין: מכיל מעט גלוטן ולרוב טוב לאנשים עם אי סבילות לגלוטן אך אסור לחולים בצליאק.