לחמים מומלצים שאינם מכילים שמרים ואבקת אפיה.

     

לחם ללא חיטה וללא שמרים מכיל גלוטן 

דר מרק שיפון 100%. מופחת גלוטן.

לחם שאור "נדיר" : לאתר החברה –   לחצו כאן :  

 – שיפון חמניות (90%שיפון, 10% כוסמין, גרעיני חמנייה) מופחת גלוטן (מתאים לסוכרתיים).

 – שיפון קימל חמניות (90%שיפון, 10% כוסמין, קימל, גרעיני חמנייה) מופחת גלוטן.

 – לחם כוסמין 100% מופחת גלוטן.

עידן הנבט :  

 – כוסמין מונבט פיתות \ לחם.

 – פיתות כוסמין מונבט טעימות לחימום בייתי (מתאים לסוכרתיים).

 – לחם כוסמין מונבט לחימום ביתי (מתאים לסוכרתיים).

לחם ללא א.אפיה מכיל גלוטן:

 

לחם דר מרק שיפון \ כוסמין.

לחמית : לאתר החברה – לחצו כאן .

פתית :  (מתאים לסוכרתיים) .

מצות.

מחמצת שאור או שיפון:
מכיל חיטה, מכיל גלוטן קיימים סוגים רבים, צריך לוודא שמתאים למגבלות (מתאים לסוכרתיים).
ניתן למצוא מגוון בכל בתי הטבע ורשת לחם ארז בה רוב הלחמים עשויים ממחמצת. 

בצק פילו – בורקס טורקי או כל מוצר בצק פילו.

קמח לא תופח: לשימוש באפיה פשטידה וכו...

לחם ללא שמרים ללא א.אפיה שילוב שני הנ"ל         

 – דר מרק שיפון \ כוסמין. מופחת גלוטן.

 – לחם הארץ 100% שיפון.

 – אדמה לחם שיפון.

גלוטן: הוא חלבון דגנים נמצא בדגנים הבאים: חיטה, שעורה, שיפון, ש.שועל, כוסמין.

כוסמין:  מכיל מעט גלוטן ולרוב טוב לאנשים עם אי סבילות לגלוטן אך אסור לחולים בצליאק.        

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

חבל שתעזבו בלי שיפור במצבכם !

שילחו הודעה ואחזור אליכם בהקדם

לקביעת טיפול או שאלות נוספות,
מוזמנים להשאיר פרטים ואחזור אליכם

לקביעת טיפול או שאלות נוספות, מוזמנים להשאיר פרטים ואחזור אליכם

דילוג לתוכן